Nytt samarbetsavtal stärker produktutvecklingen av Biopixlar™ Retina

24 May 2018

Fluicell startar ett nytt samarbete med Science Mosaic, ett Estlandsbaserat företag specialiserat på instrument och mjukvaruutveckling. Science Mosaic, har arbetat med en mängd olika utvecklingsprojekt för kunder som Microsoft, Dolomite och Trinamic. Fluicells nya samarbete kommer att driva på utvecklingen av den kommande produkten, bioprintern Biopixlar™Retina.

"Det är med stor glädje och entusiasm som vi ser fram emot att arbeta med Tanel Ainla och hans team på Science Mosaic. Vi har arbetat tillsammans med Science Mosaic i åratal och vi vet att de har ett kompetent utvecklingsteam som kommer att leverera förstklassiga tekniklösningar." berättar Gavin Jeffries, utvecklingsansvarig på Fluicell.

Science Mosaic är ett litet men mångfacetterat och kraftfullt teknikföretag som värdesätter samarbete och kommunikation, både i projektgruppen och med sina partners. Deras kärnkompetens är ett perfekt komplement till Fluicells team, och de båda bolagen kommer nu att samarbeta för att uveckla Biopixlar Retina till en komplett bioprinterplattform.

"Det är fantastiskt att få arbeta med Fluicell i deras ambition att lansera en nästagenerations bioprinter. Vårt klientcentrerade tillvägagångssätt, som är bevisat genom åren, gör att vi kan leverera arbetskvalitet med fortsatt kundnöjdhet och support. Det är vår passion för arbetet och vårt engagemang för Fluicell som har byggt upp ett förhållande som varar”, säger Tanel Ainla, VD för Science Mosaic.

För mer information, vänligen kontakta:
Victoire Viannay, VD, 0725654205, victoire@fluicell.com
Gavin Jeffries, utvecklingsansvarig, 0767826553, gavin@fluicell.com

Fluicell AB 
Biotech Huset, Arvid Wallgrens Backe 20, SE-413 46 Göteborg
+46 762 08 33 54 
http://fluicell.com/ 
info@fluicell.com

Denna information är sådan information som Fluicell AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen offentliggjordes 24 maj 2018.