Fluicell presenterar under morgondagen på Life Science-dagen i Göteborg

03 Mar 2020

Fluicell AB (publ) ("Fluicell" eller ”Bolaget”) meddelar att Bolaget kommer att delta på den årliga Life Science-dagen som äger rum i Göteborg, imorgon den 4 mars 2020.

Life Science-dagen arrangeras gemensamt av Mats Ekberg och nyhetsbyrån Finwire och ger möjlighet för företagsledare, investerare, vårdpersonal och andra intressenter att lyssna till noterade och onoterade bolag inom Life Science och MedTech. Fluicells VD Victoire Viannay framträder tillsammans med styrelseledamot Owe Orwar med en presentation kl. 09:15 (CET) där fokus bland annat kommer ligga på att presentera visionen för de kommande åren samt hur det senaste tillskottet i produktportföljen, printern Biopixlar®, kan bidra till Bolagets framtida tillväxt.

För de som närvarar på plats hålls arrangemanget på Wallenbergs konferenscenter vid Sahlgrenska universitetssjukhuset i Göteborg mellan kl. 08:00-18:00 (CET). Dagen livesänds även i sin helhet och kan följas online på www.lifesciencedagen.se.

För mer information, vänligen kontakta:

Victoire Viannay, VD, +46 (0) 763 07 03 27, victoire@fluicell.com

Fluicell AB 
Flöjelbergsgatan 8C, 431 37 Mölndal, Sverige
+46 762 08 33 54 
http://fluicell.com/ 
info@fluicell.com

Fluicell är ett Göteborgsbaserat bolag som har kommersialiserat en produktportfölj för att bearbeta och studera enskilda celler inom framför allt läkemedelsutveckling. Fluicells befintliga produkter är forskningsinstrumenten BioPen® och Dynaflow® Resolve som redan idag ger forskare möjlighet att studera, bearbeta och mäta läkemedelseffekter i enskilda celler på en unik detaljnivå. Som en vidareutveckling av den befintliga produktportföljen har Fluicell utvecklat en unik högupplöst teknologi för bioprinting i både 2D och 3D under namnet Biopixlar®. Med detta system kan komplexa vävnadsliknande strukturer skapas där positionering av enskilda celler kan kontrolleras. Mer information finns på www.fluicell.com. Fluicells Certified Adviser på Nasdaq First North Growth Market är Mangold Fondkommission AB som kan nås på +46 (0)8-50301550 alternativt via ca@mangold.se.