Nytt samarbetsavtal påskyndar utvecklingen av Biopixlar™ Retina

24 May 2018

Fluicell startar ett nytt samarbete med Science Mosaic, ett Estlandsbaserat företag specialiserat på utveckling av hårdvara och dess mjukvara. Science Mosaic, har arbetat med en mängd olika utvecklingsprojekt för kunder som Microsoft, Dolomite och Trinamic. Fluicells nya samarbete kommer att påskynda utvecklingen av den kommande produkten, bioprintern Biopixlar™Retina.

"Vi är mycket glada att arbeta med Tanel och Science Mosaic Team. Vi har arbetat tillsammans i åratal och har ett starkt och pålitligt samarbete. Science Mosaic har ett bra utvecklingsteam och vi är mycket glada över att vi kan starta projektet med detta mångkunniga och etablerade kompetensföretaget", berättar Gavin Jeffries, utvecklingsansvarig på Fluicell.

Science Mosaic är ett litet men mångfacetterat och kraftfullt teknikföretag som värdesätter samarbete och kommunikation, både i projektgruppen och med sina partners. Deras kärnkompetens är ett perfekt komplement till Fluicells team, som kommer att förvandla Biopixlar Retina från att vara en prototyp till att bli en komplett bioprinterplattform.

"Det är en ära att arbeta med Fluicell i deras strävan att göra singelcellsvetenskap effektivare och mer exakt. Vårt klientcentrerade tillvägagångssätt, som är riktigt bevisat genom åren, gör att vi kan leverera arbetskvalitet med fortsatt kundnöjdhet och support. Du kommer aldrig att bli ett projektnummer till oss. Det är vår passion för arbetet och vårt engagemang för Fluicell som har byggt upp ett förhållande som varar”, säger Tanel, VD för Science Mosaic.

För mer information, vänligen kontakta:
Victoire Viannay, VD, 0725654205, victoire@fluicell.com
Gavin Jeffries, utvecklingsansvarig, 0767826553, gavin@fluicell.com

Fluicell AB 
Biotech Huset, Arvid Wallgrens Backe 20, SE-413 46 Göteborg
+46 762 08 33 54 
http://fluicell.com/ 
info@fluicell.com

Denna information är sådan information som Fluicell AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen offentliggjordes 24 maj 2018.